Til påskens frokostbord laver vi selv de lækreste, små oste-snacks og de er ganske nemme og hurtige at lave af denne mørdej.
Opskrift : Lilian Kaufmann 1972
OSTE-SNACKS
dej
100 g mel
2 spsk. reven ost
1/2 knsp. salt
1 æggeblomme
50 g smør eller margarine
1/2 tsk. sellerisalt
Sigt de tørre dele sammen og bland dem med osten. Hak fedtstoffet i, tilsæt æggeblommen og arbejd dejen hurtigt sammen.
Rul dejen ud til ca. 1/2 cm tyk plade og udstik små cirkler med et lille glas eller en kageudstikker. Prik dem.
Bages i ovnen ved jævn varme, 175 grader i 4-5 minutter.
Køl kagerne af på bageristen.
Spise med mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.