Courgettekage, en ualmindelig dejlig og fugtig bradepandekage, der er god at have, når nogen dukker op til en kop kaffe.
Squash eller courgetter, hvad man nu foretrækker, kan snart fås året rundt i butikkerne.
Opskrift : Brugsen 1881
COURGETTEKAGE
dej
3 æg
300 g sukker
350 g courgetter
350 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. kanel
2 tsk. ingefær
50-100 g hakkede hasselnøddekerner
200 g smeltet margarine
Æg og sukker piskes godt. Courgetterne rives groft. Melet blandes med bagepulver, vanilje, kanel og ingefær. Mel og courgetter røres i æggene. Nødder og margarine røres i.
Dejen hældes i en lille smurt bradepande.
Bages i ovnen ved 200 grader 50-55 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.