Hurtigbagte horn til kaffen, er næsten klar samtidig med kaffen. Dejen skal ikke æltes så meget som en gærdej og så skal den bages straks.
Opskrift : Husholdning Land og By 1961
HURTIGBAGTE HORN
dej
1/2 kg mel
200 g smør eller margarine
1 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
6 tsk. bagepulver
3 dl mælk
Sigt bagepulveret sammen med et par skefulde mel. Smuldr fedtstoffet i resten af melet. Heri blandes de tørre ting. Væsken tilsættes og blandes godt i dejen., der æltes let.
Rul dejen ud og form horn, der pensles med sammenpisket æg og strøs med sukker. Sæt hornene på en smurt plade.
Bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.