Ingefærkage med citron er et most for de, der holder af smagen af ingefær. En dejlig skærekage, drysset med mandler og chokolade til en kop kaffe.
Opskrift : Brugsen 1981
INGEFÆRKAGE MED CITRON
200 g margarine
150 g sukker
4 æg
reven skal af 1 citron
3 spsk. citronsaft
2-3 spsk. fintreven, frisk ingefær
250 g mel
1 tsk. bagepulver
25 g smuttede mandler
15 g grofthakket chokolade
Margarine og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Citronskal, saft, ingefær, mel og bagepulver vendes i. Bland mel og bagepulver først.
Dejen hældes i en smurt form ca.1 1/2 liter.
Mandler og chokolade drysses over.
Bages i ovnen ved 175 grader ca. 1 time.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.