Disse spændende frokostkager fra midt i 60erne er egentlig ikke rigtig kager, men nogle rigtig dejlige frokostbrød til ost, pålæg eller marmelade.
De er hurtige og kræver ikke hævning.
Opskrift : Else Algreen 1964
FROKOSTKAGER
dej
400 g mel
4 tsk.bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. stødt anis
2 tsk. fint hakket pomeransskal
50 g smør eller margarine
2 spsk. sirup
2 1/2 dl mælk
Bland alle tørre dele og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt sirup og mælk og ælt dejen hurtigt sammen.
Rul den ud i en 2 cm tyk kage. Udstik dejen til runde kager og læg dem på en smurt plade.
Bages i ovnen ved 250 grader ca. 15 minutterne.
Del kagerne og server dem som frokostbrød.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.