Chokoladesnitter med mandel, bagt som bradepandekage og skåret i snitter. Snitterne kan skæres igennem og lægges sammen med smørcreme.
Opskrift : Lilian Kaufmann 1972
CHOKOLADESNITTER
dej
100 g mel
120 g smør eller margarine
120 g melis
2 æg
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vanilje
pynt
50 g mandler, smuttede
Til dejen røres sukker og fedtstof hvidt. Æggene piskes sammen og tilsættes ad nogle gange under langsom omrøring.
De tørre dele blandes sammen og kommes i. Rørdejen godt sammen.
Dejen hældes i en smurt badepande. Skær kagen i ca.40 snitter og lægen mandel på hver snitte.
Kagen bages i ovnen ved 175-200 grader i 12-15 minutter.
Snitterne skæres helt ud, når kagen er lun og køler af sådan i bradepanden.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.