Lidt godt til kaffen i påskedage skal vi da unde os selv og til de, der måske lægger vejen forbi til påskekaffe.
Meget nemme er disse gammeldags orangebidder, der bages i en flad form og senere skæres ud i firkanter.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
ORANGEBIDDER
3 æg
200 g sukker
200 g smør eller margarine
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 appelsin
1/2 citron
Smør en form, lavet af aluminiumsfolie i størrelsen 30 x 40 cm.
Pisk æg og sukker skummende, bland melet og det afkølede fedtstof i. Rør reven appelsin- og citronskal i samt saften af frugterne. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og rør det i. Fyld dejen i formen.
Kagen bages i ovnen ved 250 g i ca. 8 minutter.
Vend bunden ud på et sukkerstrøet papir og skær passende firkanter af portionen.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.