Kokosruller med chokolade spises fyldt med flødeskum og er en dejlig dessert.
Der bliver 16 stk. af portionen.
Opskrift : Else Algreen 1964
KOKOSRULLER MED CHOKOLADE
dej
125 g smør eller margarine
1 1/2 dl sukker
100 g mel
35 g kokosmel
2 æggehvider
pynt
smeltet chokolade
Til dejen røres fedtstof og sukker hvidt. Bland mel og kokosmel i. Pisk hviderne til meget stift skum og vend det forsigtigt i dejen.
Smør et par plader rigtig godt og drys med mel. Afmærk cirkler i melet og fordel dejen meget tyndt i alle cirklerne. ( Ligesom til vafler ).
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 4 minutter. Tag straks kagerne af pladen. Vend dem og rul dem over en ikke for tyk, rund stok. Enderne af kagerne dyppes i smeltet chokolade.
Server rullerne, fyldt med flødeskum som dessert efter et godt måltid.
Spise med Mormor
Noget om mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.