En dejlig skærekage er denne Linnéas gode kage, der er en rørekage med mandler.
Bitre mandler kan undlades. I stedet kan mandelsmagen forhøjes med en anelse mandelessens
Kagen kan holde sig frisk længe.
Opskrift : Ukendt svensk husmoder
LINNÉAS GODE KAGE
dej
2 æg
200 g sukker
150 g rasp
1 spsk. mel
40 g mandler
7 bitre mandler
3/4 dl tynd fløde
3/4dl smeltet margarine
1 tsk. bagepulver
Æg og sukker røres godt, så tilsættes de malede, uskoldede mandler, derefter den smeltede margarine, samt fløden og til sidst rasp og mel, som er blandet med bagepulver.
Dejen fyldes i en smurt, raspet aflang bageform.
Bages i ovnen ved ca. 175 grader tilden er bagt. Prøv med en træpind.
Noget om Mad
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.