Små chokoladekager, bagt i smurte linseforme eller kagekapsler, er af den slags kage, der er superhurtig at lave.
Kagerne kan glaseres med glasur, men de er også gode uden.
Der bliver ca. 25 stk. af portionen.
Opskrift : Girly Skodshøj 1956
SMÅ CHOKOLADEKAGER
dej
4 spsk.margarine
1 kop melis
2 æg
1 1/2 kop mel
1/2 kop mælk
1/3 kop kakao
2 spsk. bagepulver
appelsinmarmelade
Den blødgjorte margarine røres med sukker og de hele æg. Mel blandes med bagepulver og tilsættes afvekslende med mælk. Kakao røres i.
Dejen fordeles i små, smurte linseforme eller papirskapsler. En klat appensinmarmelade kommes øverst.
Bages i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
Køl kagerne af. De kolde kager overstryges med glasur.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.