Fine flødeskumskager med makroner og ferskner er nemme at gå til. Har man ingredienserne i huset, er det hurtigt at imponere uventede kaffegæster. Simpelthen lækkerier i en fart.
Lagkagebunden kan udmærket være en færdigkøbt af god kvalitet, ellers bag den selv. OPSKRIFT, men så går det, at sætte flødekager på bordet i en fart, noget af.
Der bliver 8 stk. af portionen.
Opskrifter : Ellen Holme 1962
FERSKENKAGER SPEJLÆG piskefløde
1 stor frisk lagkagebund
1 dl piskefløde
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker
8 makroner
1 dåse ferskner (8) stk.
Lagkagebunden udstikkes med et glas til 8 kager. Fløden piskes til skum.
Æggeblommen piskes med vaniljesukker og flødeskummet vendes i.
Cremen fordeles over de 8 små lagkager, en makron lægges over hver kage og dryppes med lidt ferskensaft. En fersken lægges øverst.
Servér de færdigmonterede ferskenkager straks.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.