Rouladen er rullet med æbler og rosiner, til slut smøres den bagte roulade med smør og drysses med puddersukker, medens rouladen endnu er varm.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen
dej
250 g mel
40 g smør
1 æg
1/2 dl vand
en anelse salt
fyld
1 kg fintsnittede æbler
100 g sukker
60 g rosiner
Dejen æltes sammen og ud. Rulles på et klæde, ganske tyndt. Dejen smøres med margarine og drysses med rasp. Ovenpå lægges fylden. Æbler, rosiner og sukker. Rulles som en roulade. Begge ender bukkes ind, så fylden ikke løber ud.
Bages i ca. 45 minutter, smøres med smør og drysses med puddersukker, medens den endnu er varm.
Spise med mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.