Revet skal af citrus giver kagen en frisk og dejlig smag.
Opskrift : Kirsten Huttemeier
BONDEGÅRDENS KRYDDERKAGE
dej
3 æg
150 g sukker
75 g farin
3 tsk. kanel ( med top)
1 tsk. nellike ( med top )
1 mindre tsk. ingefær
Revet skal af 1 appelsin eller citron
250 g mel
2 strøgne tsk. bagepulver
75 g smeltet smør
Æggene piskes godt med de to slags sukker og krydderier. Heri blandes frugtskal, mel og bagepulver, skifhedevis med det smeltede, afsvalede smør. Blandes med en ske.
Dejen fyldes i en velsmurt 1 1/2 liter form, der er drysset med rasp.
Bager i ovnen på nederste rille ved 200 grader i ca. 50 minutter.
Prøv med en tandstik, om kagen er bagt. Den afsvales på en bagerist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.