En god gammeldags bradepandekage er denne Stine Ægir's kage med chokolade og valnødder. Mandler kan også bruges.
Den er hurtig rørt sammen og bagt i løbet af en halv times tid.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
STINE ÆGIR'S KAGE
1/2 kg sukker
4 hele æg
125 g smeltet smør / margarine
1/2 liter mælk
750 g mel
125 g reven chokolade
2 tsk. hjortetaksalt
50 g hakkede valnødder eller mandler
Æg og sukker piskes sammen, til det skummer. Derefter tilsættes smeltet smør, mælk og mel skiftevis. Til sidst chokolade, valnødder og hjortetaksalt.
Dejen hældes i en bradepande og bages i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter.
Kagen vendes først ud, når den er kold.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.