Her en dejlig rullekage af honningdej, rullet sammen med smørcreme eller æblemos.
Opskrift : Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab 1961
RULLEKAGE AF HONNINGDEJ
4 æg
100 g sukker
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nellike
250 g honning eller lys sirup
250 g mel
2 tsk. bagepulver
Rørt dej. Den smeltede honning hældes i, inden melet tilsættes. De piskede hvider tilsættes.
Dejen sprøjtes i et tyndt lag i en smurt bradepande.
Bages ved meget svag varme, ca. 160 grader, i 25-30 minutter.
Kagen vendes på sukkerstrøet papir, dækkes med et stykke papir og lægges koldt i kælderen 2-3 dage. Rulles sammen med smørcreme eller æblemos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.