Kongeruller er faktisk en konge værdig. Chokoladeruller, fyldt med flødeskum og overtrukket med kakaoglasur.
Opskrift : Anna Strunge 1939
KONGERULLER
dej
175 g melis
2 æg
1/8 kg mel
60 g mandler
1 á 2 spiseskefulde vand og kakao
Melis røres godt med æggene, derefter røres melet i lidt ad gangen og til sidst vand og mandler.
Dejen sættes på pladen med en ske og stryges ud i firkanter (på ca. 7 cm længde). Pladen må være smurt godt.
Bages i varm ovn og rulles, medens de er varme, over runde stokke.
Når de er kolde, vendes de i kakaoglasur og sættes i ovnen et øjeblik for at tørre. Derefter fyldes de med flødeskum.
Spise med Mormor
Mormors Juleopkrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.