Pillsburymel mel var og er en særlig fin slags amerikansk mel til kagebagning. Almindelig hvedemel går også an.
Opskrift : Frøken Jensen 1916
FRANSK TRIFLI
dej
8 æggeblommer
350 g florsukker
stiftpiskede æggehvider af 8 æg
2 små tsk. hjortetaksalt
1/4 kg mel, halvt kartoffelmel og halvt pillsburymel
Æggeblommer og florsukker piskes sammen og blandes med de stiftpiskede hvider. Mel og hjortetaksalt tilsættes.
Dejen hældes straks i en form, beklædt med smurt papir. Fintrevne mandler røres i dejen.
Sættes i ovnen straks ved 160-180 grader. Prøv med en tandstik, om kagen er bagt.
Kagen, der ikke behøver at være friskbagt, overhældes med saft og henstår hermed en times tid.
Den pyntes med skum, tilsat sukker og knuste vaniljetabletter (vaniljesukker). Skummet udsprøjtes igennem sprøjteposen i parallelle linjer. Også enderne dækkes med skum. Kagen dekoreres med små roser, udsprøjtet af lyserødt skum og den pyntes med den grønne angelika, udskåren i strimler og blade.
Spise med mormor
Noget om Mad
Spise med mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.