Brødet er hurtigt, da det er bagt med bagepulver og derved undgår hævning.
Imidlertid er Bagepulverbrød ikke så godt at holde frisk, og skal derfor spises hurtigt.
Gluten mel i stofpose
HURTIGBAGT GRAHAMSBRØD FRA 30ERNE
dej
2 spsk. brunt sukker
1 1/2 dl koldt vand
2 spsk. smeltet margarine
1 1/2 dl mælk
200 g flormel (hvedemel)
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
400 g grahamsmel
Sukkeret opløses i vand, margarine og mælk tilsættes. Hvedemel, salt og bagepulver sigtes og blandes i. Grahamsmelet røres lidt efter lidt i. Der røres i dejen, til den er godt blandet.
Bages i form 1 time ved jævn varme. ( 200 grader).
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.