Små nøddekager, bagt i linse- eller muffinsforme, er hurtige at lave. Kagerne er så velegnet til tage med på picnic eller blot en tur i haven sammen med kaffen.
Kagerne kan om ønsket, overtrækkes med konditorglasur af æggehvide og flormelis.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965
SMÅ NØDDEKAGER
dej
2 æg
150 g sukker
100 g smør
1 dl mælk
50 g malede hasselnøddekerner
100 g mel
1 strøget tsk. bagepulver
Æg og sukker piskes til en porøs masse. Smør og mælk koger op og hældes varmt, dog ikke kogende, i æggemassen. Lidt efter lidt blandes mel, iblandet bagpulveret samt de malede nøddekerner i.
Dejen røres hurtigt sammen.
Fyldes i velsmurte små linse- eller muffinsforme.
Bager ved 175 grader i 15 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.