Disse dejlige bagepulverhorn, bagt med halv hvedemel og halv fuldkornsmel og gode, når det gælder kaffe med blødt brød.
Opskrift : Husholdning For By og Land 1961
SMÅ HORN MED FULDKORNSMEL
dej
250 g hvedemel
250 g groft hvedemel
250 g smør eller margarine
6 tsk. bagepulver
40 g sukker
1 æg
2 dl mælk
Sigt bagepulveret med et par skefulde mel og smuldr fedtstoffet i resten af melet. Bland de tørre ting i. Mælk og sammenpiskes æg kommes i og det hele blandes godt sammen. Ælt dejen, men ikke så længe som en gærdej.
Dejen deles i 4 dele og hver dej rulles til en rund plade. Hver plade deles i 12 stykker, der hver især trilles sammen mod spidsen.
Sættes på pladen som horn, pensles og strøs med sukker.
Bager i ovnen ved 225 grader 10-12 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.