En anden mulighed er at belægge kagen med syltede frugter som ferskner, abrikoser og ananas og nyde kagen som en dessert, serveret med råcreme til.
Fantastisk lækker kage.
DIPLOMATKAGE
dej
6 æg
240 g melis
150 g valnøddekerner
4 spsk. hvederasp
1 1/2 tsk. bagepulver
rasp til formen
pynt
50 g chokolade orangegrene
1 spsk. kandiserede violer
2 dl piskefløde
Pisk æggeblommer og sukker lys og luftigt. Mal 2/3 af valnøddekernerne og rør dem heri. Bland rasp og bagepulver og kom det i dejen. Pisk de 5 af æggehviderne stive og fold dem i dejen. Smør en lille bradepande og drys den med rasp. Fordel dejen heri og bag kagen ved jævn varme, 175-200 grader i ca. 40 minutter. Lad den stå i formen, inden den lempes over på en bagerist for at svale helt af.
Pisk fløden stiv. Hak de resterende valnødder groft og vend dem i flødeskummet. Sprøjt eller læg flødeskummet over kagen og fordel chokolade-orangegrenene herover. Drys til sidst med kandiserede violer.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.