Et rigtig december stykke med julens smag. Kanelbriocher er nu gode hele året. Denne opskrift er en af de gamle Amo klassikere.
Kilde : Amo
KANELBRIOCHER
dej
350 g hvedemel
1 tsk. salt
200 g smør eller margarine
25 g gær
1/2 dl vand
3 æg
fyld remonce
100 g smør eller margarine
80 g sukker
3-4 spsk. kanel
Lun vandet og opløs gæren heri. Gæren må ikke varmes med. Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Form dejen til en kugle og lad den hæve tildækket på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og udstik med en kageudstikker eller et glas 6-8 cm i diameter. Styg dejstykkerne med varmt vand.
Rør ingredienserne til remoncen sammen til remoncen. Tryk en fordybning i midten af hvert dejstykke og anbring 1 tsk. remonce i fordybningen.
Anbring briocherne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
Bages i en forvarmet ovn ved 250 grader på ovnens midterste rille.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.