Dejlige og nemme, sprøde kokossmåkager, drysset med kokosmel er meget hurtige at lave og der bliver ca. 48 stk. af portionen. Hurtige -lige i sidste øjebliks kager.
Blødgør endelig ikke fedtstoffet, for så bliver dejen alt for blød at arbejde med.
KOKOSGUF
200 g hvedemel
175 g smør eller margarine
50 g flormelis
pynt
25 g kokosmel
æggestrygelse af 1 æg
2 spsk. vand
1 knsp. salt
Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens, da dejen ellers bliver for blød.
Del dejen i 4 lige store stykker, der hver for sig rulles ud til pølser (ca. 25 cm lange).
Tryk pølserne flade til ca. 1/2 cm tykkelse.
Rør ingredienserne til æggestrygelsen sammen, pensl dejen med æggestrygelsen og drys med kokosmel.
Skær kagerne ud i 2 cm længde og sæt dem på en plade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 220 grader i ca. 8 minutter på den midterste rille.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.