Den kan laves i god tid og fryses ned.
Julerouladen er bedst, når den får lov til at trække 1 dags tid, før den skal spises.
JULEROULADE
dej
3 æg
140 g sukker
125 g hvedemel
2 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1/2 tsk. nelliker
1/2 tsk. bagepulver
1/2 ymer
creme
75 g smør eller margarine
3 spsk. flomelis
1 æggeblomme
3 spsk. abrikosmarmelade
Æg og sukker piskes. Melet blandes med krydderier og bagepulver og vendes i skiftevis med ymeren.
En bradepande (ca. 30 x 40 cm) fores med bagepapir. Dejen fordeles i bradepanden.
Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter på øverste ribbe.
Den bagte rouladebund vendes ud på sukkerdrysset papir og afkøles.
Den sammenrørte creme smøres på rouladebunden. Rouladen rulles fast sammen på den lange led.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.