Bananmakroner vil garanteret tage børnene med storm, så er der et par bananer tilovers, er det oplagt at bage en portion af disse dejlige kager fra først i 60erne. Dejen er en mørdej. Den kan opbevares i køleskab i op til 14 dage. Så bagningen kan gå i gang en dag, der er god tid.
BANANMAKRONER
dej
375 g margarine
450 g mel
125 g flormelis
3 æggeblommer
Margarinen smuldres i melet, flormelis blandes i, æggeblommerne tilsættes og dejen samles. Den har godt af at hvile mindst 1 time, før den anvendes.
fyld
bananer eller æblemos
Dejen rulles tyndt ud, udstikkes med glas og lægges i linseforme. Bananerne skrælles, skæres i skiver og fordeles i formene. Eller der lægges 1 tsk. æblemos i hver form. Fyldes fordeles over kagerne.
Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.