De lækre fritters, der skal serveres meget varme, drysset med sukker ligger lige for en dag, der skal ske lidt ekstra. Ellers er fritters mest at betragte som en dessert.
Æbler, bananer, pærer og andre frugter er egnet, når blot der ikke er væde ved frugten, når den dyppes.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen
ENGELSKE FRITTERS
dej
1 kop mel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 tsk. melis
2 hele æg
1/4 kop fløde
2 tsk. citronsaft
palmin til kogning
små lækre halverede æbler eller anden frugt
Ingredienserne til dejen piskes godt sammen til en tyk dej. Heri dyppes frugtstykkerne. De kommes i en gryde med hed palmin og bages lysebrune.
Servér engelske fritters meget varme, drysset med sukker.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.