Spis dem, som de er, friske jordbær eller som her i en jordbærkage, lagt sammen med jordbær og vaniljeflødeskum.
Den hitter, når kaffen kommer på bordet. Alle, vi vil fryde os.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
JORDBÆRKAGE
dej
3 æg
125 g sukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
fyld og pynt
1/2 kg friske eller frosne jordbær
3 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
Pisk æg og sukker skummende og tilsæt melet, der er blandet med bagepulveret.
Hæld dejen i en smurt form af aluminiumsfolie, der er ca. 20 x 35 cm.
Kagen bages i ovnen ved 250 grader i 5-8 minutter.
Lad kagen køle af.
Pisk fløden til skum og bland vaniljesukker i. Mos halvdelen af jordbærrene og brug de pæneste til pynt.
Del tærten i to bunde, læg den ene på kagefadet, kom halvdelen af fløden på, der er blandet med jordbærmosen. Læg den anden bund over. Pynt med resten af flødeskummet og de hele jordbær.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.