Skinkeboller fra USA, med fyld af skinke og purløg, er gode til en kop te eller som en nem frokost, hvor bollerne flækkes og serveres med smør eller ost.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier
SKINKEBOLLER FRA USA
dej
225 g mel
75 g smør eller margarine
35 g gær
1 tsk. sukker
1/2 tsk. salt
75 g hakket skinke
klippet purløg
ca. 1 1/4 - 1 1/2 dl lunken mælk
Fedtstoffet hakkes ud i melet og gæren smuldres i. Salt, sukker, hakket skinke og klippet purløg røres i og til sidst samles dejen med den svagt lunkne mælk.
Dejen, der skal være smidig, æltes. Bankes ud til en tyk pandekage, mindst 2 cm tyk. Udstik til boller med en kolonneform.
Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted ca. 1/2 time.
Bages i ovnen ved 250grader i 8-10 minutter.
Lad bollerne afkøle, flæk dem og smør dem.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.