Sprøde hverdagsvafler med jordbærsyltetøj eller kompot af friske frugter. Herudover er koldt flødeskum tillige med dejligt.
Der skal anvendes et vaffeljern.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
SPRØDE HVERDAGSVAFLER
dej
2 1/2 dl vand
2 dl mælk
1/4 tsk. salt
275 g mel
2 tsk. bagepulver
125 g smør / margarine
Bland mælk, vand og salt og pisk det i melet, der er blandet med bagepulver. Tilsæt smeltet afkølet fedtstof lige inden vaffelbagningen.
Smør vaffeljernet første gang dejen hældes på. Bag vaflerne og hold dem eventuelt varme i en svagt opvarmet ovn, hvis de ikke kan serveres efterhånden som de bages.
Serveres med sukker og jordbærsyltetøj eller frugtkompot af friske frugter samt koldt flødeskum.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.