Der er tid til at afprøve småkageopskrifter, før det går løs med julebagningen om en måneds tid.
Disse jyske havregrynskager er vældig enkle at bage og så er de passende i kagekasserne året rundt.
Der bliver ca. 55 stk. af portionen.
Opskrift : Lilian Kaufmann 1972
JYSKE HAVREGRYNSKAGER
100 g havregryn
100 g melis
150 g smør eller margarine
2 tsk. vaniljesukker
dej
Rør fedtstoffet blødt med sukkeret. Rør havregrynene og vaniljesukkeret i.
Sæt kager af på en smurt plade med en ske.
Bages i ovnen ved jævn, god varme (175-200 grader) i 6-8 minutter.
Løsn dem fra pladen med en skarp kniv og køl kagerne af på bageristen, før de kommes på dåse.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.