Strawberry shortcake serveres varm eller kold og for de rigtige slikmunde vil en klat flødeskum gøre underværker.
Opskriften er fra 1944, lanceret af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen.
STRAWBERRY SHORTCAKE
250 g mel
40 g sukker
4 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 hele æg
25 g smør
ca. 2 dl mælk
friske jordbær
rigeligt sukker
Mel, sukker, bagepulver og salt blandes sammen. Heri æltes 2 hele æg, 25 g smør og ca. 2 dl mælk. Ælt dejen godt, rul den ud og kom den i 2 smurte lagkageforme.
Bag bundene i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Tag friske jordbær, drys med rigelig sukker, knus den ganske let med en gaffel og læg denne mos mellem de to bunde, pynt oven på med hele jordbær.
Strawberry shortcake serveres varm eller kold.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.