Georginekage, en af mange kager og desserter, der har kendetegnet Conditori La Glace siden åbningen i 1870.
Kilde : Spis Dansk/ Ebbe Jepsen
GEORGINEKAGE
makronbund
50 g kransekagemasse
100 g melis
1 - 1/2 æggehvide
jordbær- eller hindbærsyltetøj
lagkagebunde
3 æg
150 g melis
150 g mel
1/4 tsk. bagepulver
flødecreme
1/2 liter kogt vaniliecreme, blandet med 1/2 liter piskefløde, pisket til skum.
pynt
flødeskum
Kransekagemassen blandes med melis og æggehvide over jævn varme til dejen kan stryges ud på et stykke bagepapir, skåret ud efter en lagkagebund.
Bages i ovnen ved 225 grader i 7 - 8 minutter.
Til lagkagebunde røres æg og melis skummende, mel og bagepulver sigtes i og dejen stryges ud på 2 smurte lagkagebunde.
Bages i ovnen ved 225 grader i 7 - 8 minutter.
Lagkagen lægges sammen i følgende rækkefølge : Makronbund, smurt med syltetøj, halvdelen af flødecremen, 1 lagkagebund, resten af flødecremen og herpå den anden lagkagebund.
Stryg flødeskum ud over kagen og sprøjt flødeskum i kanten.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.