Nu afhænger det kun af, om alle er til ingefær, da det med ingefær ofte er sådan, at enten elsker man smagen eller også kan man ikke fordrage den.
Opskriften er fra Den Blå Bagebog, som første gang udkom i 1939.
INGEFÆRKAGE
dej
125 g margarine
175 g farin
3 æg
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 spsk. stødt ingefær
1/2 dl mælk
fyld
50 g korender
2-3 spsk. hakket, syltet ingefær
Margarinen røres blød og sukkeret drysses i. Hele æg tilsættes, ét ad gangen. Mel, bagepulver og ingefær sigtes sammen og blandes i. Mælk og fyld tilsættes.
Dejen hældes i en smurt 1 1/2 liters sandkageform, der stilles i kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 50 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.