Chokoladen kan erstattes med almindelig hvid glasur, om ønskes.
Der bliver ca. 15 små kager af portionen.
Kilde : Lilian Kaufmann
dej
30 g mel
50 g flormelis
75 g smør eller margarine
50 g mandler
3 æggehvider
1 tsk. vaniljesukker
overtræk
100-200 g letbitter blokchokolade eller hvid glasur af flormelis og vand
Smelt smørret, - det må godt blive en anelse gyldenbrunt og lad det svale af. Mal mandlerne, bland flormelis, vaniljesukker, de malede mandler og halvdelen af hvidemassen sammen. Rør dejen godt blank og tilsæt så den smeltede margarine og melet. Pisk den resterende æggehvidemasse og bland den i dejen. Fyld den i små smurte, melede linseforme og bag dem i ovnen ved 175 grader i 12-15 minutter. Lad
Lad kagerne svale lidt af i formene før de tages forsigtigt ud.
Smelt chokoladen over vandbad i en lille kasserolle, der hviler i en større med kogende vand i. Fordel den smeltede chokolade over kagerne.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.