Kagen bages i springform, afkøles og skæres igennem til 2 bunde.
Kilde : Francoise
MEXIKANSK KAGE
dej
135 g strøsukker
90 g mel
80 g smør
35 g kakao
4 hele æg
1 æggeblomme
chokolade-smørcreme
125 g blødt smør
sukker i passende mængde
chokolade, 50 g chokolade, opløst i lidt vand
Det bløde smør røres godt med sukker efter smag og tilsættes chokoladen, opløst i en smule vand.
Til dejen røres æggeblommer og sukker godt. Så tilsættes kakaoen, melet og de stiftpiskede æggehvider og til sidst det smeltede smør. Dejen røres sammen og fyldes i en smurt form.
Bages ved 200 - 225 grader i ca. 40 minutter.
Køles af og skæres igennem, når den er kold.
Læg bundene sammen med chokoladesmørcreme og overtræk kagen med abrikosmarmelade.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.