Det er en hurtig kage, der gøres færdig på en god halv times tid. Husk at tænde for ovnen som det første. Dejen gøres klar, medens ovnen varmer op.
Kilde : Den Blå Bagebog
KOKOSRAND
dej
8 æggehvider
300 g sukker
1 tsk. mandelessens
300 g kokosmel
overtræk
smeltet chokolade
Alt blandes til dejen i en tykbundet gryde og varmes langsomt op under omrøring til massen er sej og sammenhængende. Dejen fyldes i en meget velsmurt, raspstrøet 1 1/2 liter randform og stilles i forvarmet ovn.
Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Randen køles af i formen. Formen lunes, kagen vendes ud og glaseres med smeltet chokolade.
Chokoladen smeltet enten i vandbad eller i mikroovn. Det sidste kræver lidt øvelse.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.