Kagerne kan opbevares i en tætlukket kagekasse.
Kilde : Lilian Kaufmann 1972
KIRSEBÆRKYS
dej
250 g mel
175 g smør eller margarine
80 g melis
1 æg
1 knsp. bagepulver
pensling
1 sammen pisket æg
tilbehør
1 - 1 1/2 dl syltede kirsebær
25 g mandler
Rør fedtstof og sukker blødt. Tilsæt ægget og bland melet i, som må være sigtet sammen med bagepulveret. Arbejd dejen hurtigt, men godt sammen og tril små kugler på størrelse med en lille valnød. Dyp kuglerne i sammenpisket æg, dernæst i de finthakkede mandler. Anbring dem på en smurt bageplade (bagepapir), tryk en fordybning i midten med fingeren og anbring et halvt, godt afdryppet kirsebær i fordybningen.
Bag kagerne ved jævn, god varme, 200-225 grader i 6-8 minutter til kagerne er gyldne.
Køl dem af på en bagerist.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.