Nu pyntes kagen efter smag, f.eks. med sukkerbogstaver eller sukkerdyr.
Bundene bages som en kage, der flækkes i 2 eller 3 lag, når kagen er kølet af.
Opskrift : Henriette Schønberg Erken 1946.
BØRNESELSKABSKAGE
200 g smør
300 g sukker
3 æg
1 1/2 dl mælk
600 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Smør og sukker røres hvidt. Æggene kommes i et ad gangen, så mælken og til sidst melet, der er sigtet med bagepulveret.
Hæld dejen i en godt smurt og raspdrysset form, gerne med løs bund.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 3/4 time. Når kagen er kold, deles den i 2 eller 3 lag og fyldes med kagecreme og/eller frugtmos.
Glaseres ovenpå og på siderne med hvid glasur eller chokoladeglasur. Pyntes med dyr eller bogstaver af sukkermasse.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.