Salzburger nockerl er en ren lækkerbisken, serveret lige fra ovnen og drysset med flormelis. Mere en dessert end egentlig kage.
Kilde : Hjemmet
SALZBURGER NOCKERL
50 g blødt smør
50 g sukker
Kornene af 1/2 stang vanilje
4 æg
25 g hvedemel
1 dl mælk
Lidt smør til formen
Pisk smør, sukker og vanilje let og luftigt. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør imellem hver. Melet sigtes i blandingen og mælken røres i.
Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen.
Dejen hældes i et godt smurt ovnfast fad.
Bages i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter til overfladen er gylden og souffleen er bagt.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.