Snitterne kan pyntes med flødeskum.
Opskrift : Ellen Holme 1962
ABRIKOSSNITTER MED KOKOS
75 g abrikoser
1 1/2 dl vand
sukker
1 tsk. kartoffelmel
Dej
100 g margarine
100 g sukker
2 æg
1 1/2 tsk. bagepulver
120 g mel
2 spsk. mælk
2 spsk. kokosmel
1 dl piskefløde
Abrikoserne sættes i blød et par timer. Margarinen blødgøres, røres Hvidt med sukker og æg. Mel, bagepulver og mælk blandes i og dejen røres.
Dejen fyldes i en smurt, aflang form og bages 20 minutter ved 170 grader.
Abrikoserne snittes fint, koges møre i vandet, smages til med sukker, flyttes fra ilden og irøres kartoffelmel, udrørt i vand.
Mosen hældes over den lunkne kage, der drysses med kokosmel og skæres i snitter (4 x 7 cm). Pynt snitterne med flødeskum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.