KONDITORKAGER-FYLDTE MØRDEJSSKALLER
mørdej
250 g hvedemel
80 g melis
160 g smør/margarine
1 æg
Det sigtede mel blandes med melis og heri smuldres smørret. Det let sammenpiskede æg kommes i dejen, der samles med en let hånd. Dejen hviler koldt et par timer og rulles ud til en tykkelse af 2 - 2/12 cm.
Smør linseformene med fedtstof udvendig. Formene stikkes ind under den udrullede dej, der fordeles udenpå formene. Pas på, der ikke går hul i dejen og pas på, at dejen ikke går ind under under kanten. Så er skallerne svære at få af efter bagningen.
Dejen prikkes med en gaffel og kagerne bages gyldne ved jævn varme i ca. 10 minutter på en plade.
Dejen prikkes med en gaffel og kagerne bages gyldne ved jævn varme i ca. 10 minutter på en plade.
Efter at være afkølet lidt, tages de forsigtigt af formene.
Kort før serveringen fyldes og monteres kagerne, som man nu syntes bedst om.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.