Kokos-mazariner kan pyntes på forskellig vis med flormelis, romglasur eller chokoladeglasur.
Opskrift : Lilian Kaufmann
KOKOS-MAZARINER
Dej
125 g mel
100 g smør
40 g melis
1 æggeblomme
fyld
75 g kokosmel
150 g melis
2 æg
1 æggehvide
2 spsk. piskefløde
Hak fedtstof og mel sammen i et kagefad til en grynet masse. Bland sukkeret i og tilsæt æggeblommen. Arbejd dejen hurtigt sammen med en ske. Dejen stilles til afkøling en halv times tid.
Til fyldet piskes æg, æggehvide, fløde og sukker godt sammen og kokosmelet røres i.
Dejen rulles ud i en pølse, der deles i 15-16 stykker. Et tilsvarende antal linseforme beklædes med en portion dej. Fyld kokosmassen i formene og stil formene på en bageplade.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Lad kagerne svale lidt af, før de tages ud af formene o g køles helt af på en bagerist.
Drys med flormelis eller læg glasur på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.