Fine norske muffins med fyld af fintskåren frugt er meget lækre til en kop kaffe eller the.
Kagerne, der bliver ca. 20 stk. af portionen, bages i smurte linseforme eller rigtige muffinsforme.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1966
FINE NORSKE MUFFINS
dej
125 g margarine, blødgjort
125 g sukker
2 æg
125 g mel
3/4 tsk. bagepulver
3 spsk. appelsinskal, rosiner eller korender eller lignende
Den blødgjorte margarine røres hvidt med sukkeret og æggene tilsættes, ét ad gangen. Mel og bagepulver sigtes i og dejen røres sammen.
Den fintskårne frugt kommes i dejen, der hældes i smurte linseforme.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Spise med mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.