Det er kager, der flyder meget ud, de skal derfor sættes med stor afstand på pladen. De skal være lune endnu, når de krummes.
Der bliver ca. 35-40 stykker af portionen.
HAVREGRYNSFLARN
100 g smør
100 g havregryn
1 æg
1 1/2 dl sukker
1 tsk. bagepulver
1 spsk. hvedemel
Smør nogle plader godt og mel dem.
Smelt smørret og hæld det over grynene. Lad blandingen stå lidt. Pisk æg og sukker til en luftig masse. Kom grynblandingen i sammen med melet, der er blandet med bagepulveret.
Sæt dejen på pladerne i toppe med god afstand.
Kagerne bages lyst gyldenbrune i meget varm ovn.
Lad kagerne køle lidt af på pladerne, før de løsnes med en paletkniv og lægges over runde stokke eller flaskehalse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.