Overtræk kan være overtrækschokolade eller kakaoglasur.
Opskrift : Hanna Jacobsen 1965
SYLVIAKAGE
dej
250 g margarine
250 g flormelis
5 æg
250 g mel
50 g hakkede nødder eller mandler
50 g hakket mørk chokolade
100g røde og grønne cocktailbær
1/2 tsk. hjortetaksalt
1 tsk. vaniljesukker
glasur
125 g overtrækschokolade eller kakaoglasur
100 g flormelis1 spsk. kakao
1 1/2 spsk. kogende vand
pynt
hakkede nøddekerner
Margarine og flormelis røres godt. æggene tilsættes et ad gangen. Lidt mel tages fra og blandes med alt fyldet, hvorefter det hele røres i massen. De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen fyldes i en smurt, raspdrysset springformeller i en stor aflang form.
Kagen bages i ovnen ved 175 grader i 1 - 1 1/4 time.
Når kagen er kold, glaseres den med overtrækschokolade eller chokoladeglasur og pyntes med nøddekerner.
Spise med mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.