Lune, hjemmebagte horn til en god kop kaffe. Disse gammeldags horn med sukker og mandler er ideelle, når kaffegæster er på trapperne og så er de indbegrebet af gammeldags bagværk.
Opskrift : Mesterkokken Richardt Oest-Larsen
MESTERKOKKENS THEHORN
dej
250 g mel
175 g margarine
1/2 tsk. salt
15 g gær
1 spsk. sukker
1 1/4 dl mælk
Mel og margarine smuldres, gæren røres ud i sukker og tilsættes sammen med lidt mel og mælken. Dette æltes sammen, slås til det er blank og stilles til hævning i 45 minutter.
Når dejen er hævet, rulles den ud i 8 dele (rulles fra den brede ende til den smalle) og stilles til efterhævning i 10 minutter.
Hornene smøres med æg og drysses med hakkede mandler og sukker.
Bages i varm ovn, der er forvarmet til middelvarme ( 200 grader) i ca. 15 minutter.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.