Endnu en dejlig kage i bradepanden er denne fuldkornskage, bagt med halv hvedemel og halv fuldkorn.
Der smages til med kardemomme eller citron.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
FULDKORNSKAGE
500 g flormel (hvedemel)
500 g fuldkornshvedemel
150 g smør eller margarine
250 g sukker
3-4 æg
6 1/2 dl mælk
10-12 tsk. bagepulver (60 g)
kardemomme eller citron
dej
Smørret smeltes, bagepulveret sigtes i melet, der tilsættes kardemomme eller revet citron. De tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes æggene, det smeltede fedtstof og mælken.
Dejen hældes i en godt smurt bradepande og strøs med sukker.
Bages ved jævn varme i 30-35 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.