Nemme fastelavnsboller med chokoladeglasur er virkelig nemme. De kan nærmest bages, medens kaffen gør sig klar.
Det er en bagepulverdej, der ikke kræver hævning. Til gengæld er bollerne bedst, samme dag, de er bagt.
Der bliver 14 stk. af portionen.
Opskrift : Tørsleffs Blå Bagebog
NEMME FASTELAVNSBOLLER
dej
250 g mel
3 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g margarine
1 æggeblomme
1 dl mælk
pensling
1 æggehvide
2 spsk. vand
chokoladeglasur
Mel, bagepulver, salt og sukker blandes. Fast, kold margarine snittes fint og hakkes i melet. Æggeblomme og mælk røres sammen og blandes i. Dejen æltes godt.
Trilles til en pølse, der skæres i 14 stykker, som trilles til boller.
Sættes på smurt plade og pensles med æggehvide, pisket med vand.
Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 12 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.