Galopboller, nemme til eftermiddagskaffen, - og så er de bagt med bagepulver, det sparer hævning.
Der bliver 12 stk. af portionen.
Opskrift : Else Algreen 1964
GALOPBOLLER
dej
175 g mel
4 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
50 g rosiner
reven skal af 1 citron
100 g smør eller margarine
1 æg
3/4 dl fløde eller mælk
pensling og pynt
æg eller fløde
tesukker
Bland alle tørre dele i fadet og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt det sammenpiskede æg og fløde eller mælk.
Ælt dejen hurtigt sammen med en ske.
Sæt bollerne på smurt plade med to skeer. Smør med æg eller fløde og drys tesukker over.
Bages i ovnen ved 225 grader ca. 12 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.