Der kan bruges valnødder, paranødder eller hasselnødder, der rives og kommes i dejen sammen med den mosede banan.
Opskrift : Nora Thomsen 1968
BANAN NØDDEKAGE
50 g margarine
1 1/2 dl lys farin
2 æg
3 dl hvedemel
1 stor banan eller to små
1/2 dl revne valnødder, paranødder eller hasselnødder
1 tsk. bagepulver
evt. reven citronskal
Margarinen blødgøres og piskes hvidt med sukkeret. Æggeblommerne piskes i og massen piskes godt. Derefter røres den mosede banan, de revne nødder og melet, blandet med bagepulveret, i. Rør reven citronskal i, hvis der foretrækkes citrussmag. De stiftpiskede hvider blandes i.
Hæld dejen i en papirforet, smurt bageform og bages i ovnen ved 175 grader.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.